Společnost Dr. Niedermaier Pharma GmbH se již desetiletí věnuje výzkumu třístupňového fermentačního procesu – tzv. kaskádové fermentaci. Tento proces fermentace (kvašení) napodobuje přirozené trávení potravy v naší trávicí soustavě (ústa, žaludek, střeva).
Ovoce, ořechy a zelenina, které vstupují do fermentačního procesu, se rozloží na lépe stravitelné složky. Sekundární rostlinné látky se v průběhu fermentace koncentrují a mění, v této podobě jsou pro naše tělo snáze vstřebatelné.

Co přibylo do nové receptury?
Výsledkem vícestupňového fermentačního procesu je elixír REGULATESSENZ®, který je základem všech Regulat® produktů. Nová receptura esence REGULATESSENZ® 2.0 byla vyvinuta se zaměřením na zdravou a silnou imunitu. Byla rozšířena o 5 nových surovin (mrkev, jablko, granátové jablko, maliny a zázvor). Díky nim bylo dosaženo vyšší koncentrace cenných sekundárních rostlinných látek a jejich metabolitů.