Co je kaskádová fermentace 2.0?

Společnost Dr. Niedermaier Pharma GmbH se již desetiletí věnuje výzkumu třístupňového fermentačního procesu – tzv. kaskádové fermentaci. Tento proces fermentace (kvašení) napodobuje přirozené trávení potravy v naší trávicí soustavě (ústa, žaludek, střeva).

Ovoce, ořechy a zelenina, které vstupují do fermentačního procesu, se rozloží na lépe stravitelné složky. Sekundární rostlinné látky se v průběhu fermentace koncentrují a mění, v této podobě jsou pro naše tělo snáze vstřebatelné.

Nový vylepšený proces fermentace

Původní fermentační proces patentovaný v roce 2004 prošel optimalizací a vylepšením, výsledkem čehož je kaskádová fermentace 2.0. Uvedena a patentována byla v roce 2021.

Kaskádová fermentace 2.0 je dalším milníkem v oblasti vícestupňové fermentace. Vstupní suroviny jsou vybrány tak, aby přinesly co nejlepší výsledky při podpoře imunitního systému.

Suroviny pre fermentáciu

Co přibylo do nové receptury?

Výsledkem vícestupňového fermentačního procesu je elixír REGULATESSENZ®, který je základem všech Regulat® produktů. Nová receptura esence REGULATESSENZ® 2.0 byla vyvinuta se zaměřením na zdravou a silnou imunitu. Byla rozšířena o 5 nových surovin (mrkev, jablko, granátové jablko, maliny a zázvor). Díky nim bylo dosaženo vyšší koncentrace cenných sekundárních rostlinných látek a jejich metabolitů.

Další informace o inovovaném vícestupňovém fermentačním procesu naleznete zde ↓↓↓.

Novinky a tipy do vaší schránky

Nakupujte výhodně a žijte zdravěji