Co je kaskádová fermentace?

Fermentace je přeměna organických látek působením bakterií, plísní nebo buněčných kultur. Kaskádová fermentace je fermentační proces probíhající ve třech krocích. Je to patentovaný výrobní proces společnosti Dr. Niedermaier Pharma GmbH, která se inspirovala lidskou trávicí soustavou.

Při kaskádové fermentaci se využívá na slunci vyzrálé, čerstvé BIO ovoce, zelenina i ořechy, které během 8 až 12 týdnů projdou jednotlivými kroky fermentace. Díky ní se větší složky štěpí na menší molekuly a vzniká řada cenných látek.

Cílem společnosti je poskytnout nejvyšší kvalitu svých produktů. Při výběru ovoce, ořechů a zeleniny dbá na jejich čerstvost, zralost, lokální původ a důvěryhodnost pěstitele. Celý výrobní proces je certifikován systémem GMP.

Benefity pro zdraví

Prospěšné látky

Díky štěpení se uvolňuje a koncentruje široké spektrum prospěšných bioaktivních látek (vitamíny, minerály, stopové prvky, enzymy, aminokyseliny, probiotika, flavonoidy…).

Lehčí stravitelnost

Vícestupňová fermentace zajišťuje jemné uvolnění všech složek. V této formě jsou pro lidské tělo obzvlášť biologicky dostupné – snadno se absorbují přes sliznici úst, žaludek a střeva.

Silná imunita

Fermentované produkty jsou bohaté na probiotika a další látky, které pozitivně ovlivňují střevní mikroflóru. Zdravé trávení je základem dobře fungující imunity.

Patentovaný spôsob fermentácie

Další informace o kaskádové fermentaci a výzkumech ohledně jejích příznivých účinků naleznete zde ↓↓↓.

Novinky a tipy do vaší schránky

Nakupujte výhodně a žijte zdravěji